PASARÉTI ÚT 122/A

1026 BUDAPEST

Telefon

+36 20 933-2535

Telefon

+36 (1) 394-4535

PASARÉTI ÚT 122/A

1026 BUDAPEST

Telefon

+36 20 933-2535

Telefon

+36 (1) 394-4535

ITEC - Orvosi eszközöket gyártó, fejlesztő, és forgalmazó Kft.

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ KÖSZTÖNTJÜK AZ ITEC MINDEN MUNKATÁRSA NEVÉBEN!

A céget 1977-ben alapítottuk.

Profilját az orvosi eszközök területén végzett kutatások és fejlesztések jellemzik. 
Elsődlegesen csontsebészeti eszközöket fejlesztünk.
Létrehoztuk az MC rendszerű csontműszerek családját, amelynek kizárólagos tulajdonosa az 

A fejlesztés folyamatos és egyre bővülő. A legújabb eredményeink az általunk fejlesztett és gyártott termékeken keresztül jutnak el a felhasználókhoz.
Tevékenységünkkel támogatni szeretnénk a gyógyításban dolgozó szakemberek munkáját, ezzel is javítva a betegségben szenvedő embertársaink életminőségén.
A gyógyítás csapatmunka, sok ember összehangolt és áldozatos munkájának közös eredménye. Ennek tudatában minden érintett érdeklődését szívesen fogadjuk, akár tőlünk kérdez, akár gondolataival, elképzeléséivel megtisztel bennünket.


Tatár Péter és munkatársai

A cég elődjét 1977-ben alapítottuk.

Kezdetben a munka elméleti részét ipari formatervezési tevékenység, valamint ezzel összefüggő ergonómiai kutatások jellemezték. Az ipari tevékenység a műszaki fejlesztésekkel összefüggő kísérleti gyártással indult.

Az 1988-as évtől kezdődően a cég arculatát már az orvosi eszközök területén végzett kutatások és fejlesztések jellemzik. Az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet orvosainak szakértő közreműködésével megkezdődött a csontsebészeti eszközök fejlesztése. A cég munkatársai szabadalmi védettséget élvező műszaki megoldások sorait dolgozták ki. Létrehozták az MC rendszerű csontműszerek családját, amelynek kizárólagos tulajdonosa a cég, valamint a fejlesztést végző munkatársai.

A kísérleti gyártást felváltotta az üzemszerű termelés.

Ma már a hazai kórházak és a sürgősségi centrumok döntő többségét látjuk el speciális, MC rendszerű csontsebészeti eszközökkel.

A fejlesztés folyamatos és egyre bővülő. A legújabb eredményeink az általunk fejlesztett és gyártott termékeken keresztül jutnak el a felhasználókhoz, a traumatológia és az ortopédia területén dolgozó szakorvosokhoz. Célunk, hogy racionalizált fejlesztési és gyártási költségek mellett kimagasló teljesítményt biztosító, magas szakmai szintű orvosi műszereket tervezzünk és hozzunk létre, elsősorban a hazai erőforrások felhasználásával.

Arra vállalkozunk,

hogy az elérhető anyagi források figyelembe vétele mellett, az egészségügyi ellátást is segítő kutatásokat végezzünk. Tevékenységünkkel támogatni szeretnénk a gyógyításban dolgozó szakemberek munkáját, ezzel is javítva a betegségben szenvedő embertársaink életminőségén.

"

Tatár Péter
és Munkatársai

A gyógyítás csapatmunka, sok ember összehangolt és áldozatos munkájának közös eredménye. Ennek tudatában minden érintett érdeklődését szívesen fogadjuk, akár tőlünk kérdez akár, gondolataival, elképzeléséivel megtisztel bennünket.

hu_HUMagyar